Lid worden

Het Masereelfonds herkent zich in het linkse gedachtegoed en de strijd voor maatschappelijke verandering, emancipatie en culturele ontplooiing. Het wil ruimte scheppen voor open debat en de confrontatie van ideeën. Kritisch, progressief en onafhankelijk.

Lidmaatschap is niet vrijblijvend. Je maakt deel uit van een vereniging, draagt bij tot haar missie en doelstellingen, je hebt er een stem. En we ontmoeten je graag op onze activiteiten.

Vanaf 2019 gelden er nieuwe ledentarieven…

• € 25 per kalenderjaar
  • € 15 voor vervangingsinkomen en studenten
  • € 10 bijkomend lid onder hetzelfde dak

…en je geniet van de volgende voordelen :

• een ledenkorting op haast alle activiteiten
  • je ontvangt 4 keer per jaar het ledenblad Aktief
  • nieuw : korting op een selectie boeken, aangekondigd in Aktief
  • nieuw : 10% korting op een verblijf, op vertoon van je lidkaart, in de hostels Snuffel en Peace Village of campings De Lombarde en Groeneveld. Meer info op de respectieve websites.
  • je zorgt er mede voor dat het MF niet volledig afhankelijk is van overheidssubsidies.

Betaal liever vandaag nog dan morgen uw ledenbijdrage op rekening van Masereelfonds Brugge :

BE17 0015 4038 1521

Stuur jouw emailadres, dan ontvang je onze up-to-date Nieuwsbrief.

APPèL | OPROEP

Het Masereelfonds Brugge wil uitbreiden en verjongen. Maak een nieuw lid of sympathisant en bezorg ons zijn/haar (email)adres.

brugge@masereelfonds.be

Filip Delmotte : 0473-44 02 16